Maria Andersson 

Jag fullkomligt älskar att skriva! Min stora passion fann jag i min utmattning, och nu kan jag inte sluta skriva. Jag skriver när jag behöver lugn och ro, när jag behöver landa. Det finns så mycket ord och texter som vill komma ut ur mitt inre. Jag känner att jag har hittat så rätt med mitt skrivande, det är där jag känner mig hel. Där känner jag ingen stress. Tid och rum försvinner och jag blir ett med mitt skapande.

Jag skriver främst barnboksmanus (3-6, 6-9 år) men även andra texter. Jag samarbetar med kreativa personer med mina manus på olika sätt, vilket känns väldigt spännande och utvecklande.

Jag jobbar som språklärare i Sva och svenska i åk 7. Där får jag jobba med ord och text på ett annat sätt, vilket också är kreativt och utvecklande. Så kul när elever ser glädjen och språkämnet på ett lustfyllt sätt. 

Läs artikeln om mig nedan!

https://aldrigmerutmattad.se/lasarintervjun-utmattning-det-varsta-jag-upplevt/<br>Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång